Mitä tekisitkään ilman pikaluotto mahdollisuutta?

Pikavipin ottaminen netistä Lainaoppaan kautta on mukavaa puuhaa ja auttaa kuluttajia löytämään parhaimpia luottoideoita

Lainaopas.net tarjoaa kattavan määrän tietoa liittyen talous- ja finanssialaan – seuraamme mediaa tiiviisti päivittäin, joten mikään ei jää meiltä huomioimatta

Tarvitsetko lainaa? hae pikavippi netistä osoitteesta http://egevippi.fi. Vipin hakeminen on ilmaista. Jos sinulla on tarvetta pienelle pääomanlisäykselle pienlainan muodossa, pikavippi netistähae sivuiltamme pikavippi heti. Vippi on nykyään yleinen rahoitusmuoto pienen hetken rahantarpeelle, jota käyttävät niin nuoret aikuiset kuin perheetkin. Pikalainat haettuna on nopea ja yksinkertainen pikaiseen taloudenkorjaamiseen tarkoitettu hankinta, jonka maksat takaisin yhdessä erässä tai useammassa, oman takaisinmaksukykysi mukaan. Usein esimerkiksi lyhyempien lainojen tapauksessa netti pikavippi tulee helposti halvemmaksi kun sen maksaa kerralla takaisin. Jos lyhennät lainaa esimerkiksi kuukausittain, saattaa jo muutamassa kuukaudessa tulla suuri uusi erä maksettavaksi.

Vaikka lainasumman rahamääräinen korko ei olisikaan suuri, koska lainat ovat usein pieniä, kannattaa netti pikavippi ehkä maksaa kerralla takaisin. Vippi netistä saattaa nousta viivästyskoron kanssa uusiin lukemiin, joten ole tarkkana ensinnäkin mistä otat pikavippiä netistä. Jos sinulla on tarkoituksena ottaa pienempi 50 – 1000 euron vippi, kannattaa tehdä pikavippi vertailu vaikka osoitteessa http://perusvippi.fi, joka auttaa kuluttajaa samaan vippiä halvalla heti netistä, sillä näin sinulle ei tule liikaa korkokuluja. Jos mielessäsi taas on suurempi kulutusluotto tai vastaavasti pieni pikavipin kaltainen tuote netistä, ja haluat lainaa esimerkiksi 1000- 10 000 euroa, usein laina-aika on huomattavasti pidempi.

Nykyään kuluttajilta vaaditaan enemmän – et saa enää pikaluottoa niin helposti kuin ennen muinoin

Lainojen vaatimukset suurempia ja korkojen kanssa maksettuna summat suurempia. Toisaalta koska nimellinen vuosikorko on pienempi laina-ajan ollessa jopa 36 kuukautta, joten korot laskevat hieman: näin on sinun on helpompi saada edullinen pikalaina. Netistä vippiä haluavalle sanottakoon, että internetin välityksellä löytyvät useat eri hyvät lainanantajayhtiöt. Luotottajayhtiöitä on tottakai useita, mutta esimerkiksi tämän vuoden aikana melkein kaikki pikavippi firmat ovat siirtyneet nettiin. Netissä onkin pienrahoituksen tulevaisuus. Jos pikavippi nettihakemuksella ei kiinnosta, kannattaa kokeilla miten saada pikavippi puhelimella tai tekstiviestillä. Myös nämä keinot ovat nopeita, jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, olet Suomen kanslainen ja täysi-ikäinen. Kuitenkin netistä pikavippi on helpoin ja nopein tapa väliaikaiselle pienrahoitukselle.

Etsitkö suurempia lainatuotteita – näitä löydät nykyään useista eri lainapaikoista – parhaat vaihtoehdot löytyvät yksityiseltä sektorilta

hae 50-2000 e vippiä ilman vakuuksiaJos haluat saada netistä pikavipin 1000 euroa, kannattaa huomata kuinka paljon 1000e pikavippi on. Tämä on noin puolet tavallisen suomalaisen keskituloisen kuukausipalkasta. Näin kannattaa hieman vertailla erilaisia lainayhtiötä ja heidän korkojaan, sillä näin voit säästää jopa 100 euroa. Joidenkin luottottajien korot ovat suuria, toisten taas pienempiä. Kun otat pienellä korolla lainan, säästät selvää rahaa. Kun otat 1000 pikavipin, on hyvä miettiä kuinka paljon se netistä maksaa. Esimerkiksi tietystä pikavippi yrityksestä otettu vippi saattaa maksaa korkojen kera noin 1150 euroa.

Eräpäivän siirtäminen on mahdollista ja lainayhtiöt antavat entistä enemmän siimaa

Jos sinulla on tilanne jossa haluat niinsanotusti aikaistaa esimerkiksi tilipäivääsi, eli otat kulutusluottoa jonka aijot maksaa palkkapäivänäsi takaisin, kannattaa ottaa korot huomioon. Tämä on kuitenkin helppo ja hyvä tapa saada vippiä. Netistä otettuna se on myös erittäin nopeaa, ja koska sinulla on rahaa tulossa, ei ole minkäänlaista hätää ettetkö saisi sitä maksettua. Näin säästät selvää rahaa, sillä voit maksaa koko lainan kerralla takaisin yhdessä erässä. Kun saat lainan yhdessä erässä maksettua, voit jättää huolesi palkkapäivään ja nauttia elämästä taas täysin rinnoin, ilman tekemättömiä ja tarpeellisia maksusuorituksia. Tietysti on myös ihmisiä, jotka saattavat ottaa pienlainan tietämättä koska aikovat maksaa sen takaisin. Tämä on kuitenkin riski, ja vaikka pienlaina netistä on hyvä keksintö sellaisille joilla on varaa maksaa takaisin, mutta tämä on ongelmallinen tilanne. Tämänlainen toiminta on vastuutonta, jonkalaiseen ei kannata ryhtyä. Maksuhäiriömerkinnän alaisena oleminen ei ole hyvästä, ei yhteiskunnalle eikä yksilölle. Tämän takia kannattaa erittäin kauan miettiä hankittavan lainan suuruutta.

Yksityisten kautta on kaikista helpoin hakea lainaa – kulutusluotot löytyvät helpoiten kun tutkit vaihtoehtoja verkon kautta

Kulutusluototlainaa.fi myöntävät tavalliset yksityiset pankit ja kulutusluottoihin erikoistuneet yhtiöt. Kulutusluottoja tarjoavat yritykset ovat alojen ammattilaisia, jotka tarjoavat varsin kilpailukykyistä kulutusluottoa pankkien tarjontaan verrattuna. Pankkiin mennessäsi ota mukaan henkilötodistus, ja varaudu todistamaan myös luottotajarekisteristä, ettei sinulla ole luottohäiriömerkintöjä. Tähän pankkiin on oikeus jokaiselle lainanhakijalle. Jos haet kulutusluottoyrityksestä lainaa, vaatimukset ovat samat, mutta pystyt tekemään hakemuksen nopeasti ja helposti netin välityksellä. Jos sinulla on netti, suosittelemme siis tekemään lainahakemuksen sieltä.

Median ryöpytys on ollut kovaa – tästä ollaan kuitenkin selvitty

Pikavippien asema median suosion hurmiossa ei ole taattu. Usein pienlainayrityksiä syytetään koronkiskonnasta ja petosvyyhdeistä, vaikka oikeasti pienlainoja ottavat ihan tavalliset ihmiset, joiden tarkoituksena on rahoittaa jokapäiväisiä arjessa syntyviä haasteita. Näitä ovat esimerkiksi ruokaostokset tai auton korjausmaksu. Mielestämme tässä ei ole mitään väärää. Mitä mieltä sinä olet? ota yhteyttä ja esitä oma mielipiteesi. Muista arjen nautinnot ja pienet onnellisuuden asiat, niin pysyt helposti onnellisena. Sitäkin suuremmalla syyllä, on nyt järkevää lähteä hakemaan vippejä netistä!

 

Päivitetty 21.04.2015 klo 11:11