hae halvin mahdollinen 10000 euron laina

Mistä lainaa 1000-10000 euroa? Löydät tähänkin vastauksen kätevästi alapuolelta!

Nostalgiaa toisille, toisille painajaista, niin ja näin pikavipit ovat monelle normaali toimenpide silloin kun rahatilanne on niukka ja palkkapäivä ei ole kolkuttelemassa ovelle ihan lähipäivinä. Toiset taas pitävät tätä katalana lainaa heti 2014 tililleryöstönä, mutta monesti juuri ne, jotka eivät tämän kaltaisia lainoja tarvitse. Tämä joukko lukeekin paljon uutisia ja seuraa media, jotka ovat tehneet pikavippiyritykset kuulostamaan katalilta huijareilta ja törkeiltä koron kiskureilta. Prosentuaalisesti näin ehkä onkin, mutta se on varsin typerää ja naiivia edes verrata 100 e vippiä 10 000 euron suur lainaan. Klikkaa Lainaaege.fi jos haluat lisätietoja lainoista.

Luonnollisesti prosentit ovat pilvissä kun laina aika on vain joitakin viikkoja kun taas vastaavasti suurissa kulutusluotoissa ne ovat vuosia, ellei jopa kymmeniä vuosia. Tyhmempikin jo tajuaa, että tämä ei ole oikea keino laskea todellista vuosikorkoprosenttia ja muutenkin se on turhaa laskea, sillä laina on niin lyhytaikaista. Toisaalta olisi ehkä hullun kurista kehitellä oma laskukaava näille lyhyen ajan lainoille. Järkevämpää olisi ehkä ajatella asiat niin, että kun otat lainaa 100 euroa maksat simppelisti siitä takaisin 120 euroa. Prosentit olisi pikalainoissa syytä sivuuttaa ja unohtaa. Katso myös: http://24pikalainat.fi/ ja hämmästy kuinka edullisia pikalainoja verkosta voi löytyä!

Viimeisimmät vuodet ovat muuttaneet lainamarkkinoilta kohtalaisen merkittävästi – vielä on kuitenkin olemassa kaiken kokoisia luottotuotteita

hae 1000 euron luottoa vaivattomastiVaikka uusien pikavippien kysyntä on laskenut aavistuksen vuoden 2012 vuosi kolmanneksella on niitä kuitenkin myönnetty kotitalouksiin lähes 90 miljoonan euron edestä, joka on hulppea summa. Yhteensä pikalainoja anottiin ~371 000 kappaletta ja keskimääräinen pienlainasumma huitelee ~240 eurossa, joka on siis suurempi summa kuin aikaisempina vuosina. Lainan takaisinmaksuaika on pidentynyt muutamalla vuorokaudella 34:ään päivään sen ollessa ennen 30-31 päivän tietämissä. Luottosumma on kuitenkin noussut yleisesti tasaista tahtia vuosi vuodelta ja tänään liikutaan ~113 miljardissa eurossa, joka on muutaman prosentin enemmän kuin vuosi sitten ja luottotietonsa menettää yhä useampi henkilö.

Oletko ottanut suurempia lainasummia lainaan? 1000 – 10 000 euron kulutusluotot ovat suosittuja suomalaisten keskuudessa

Huolimatta tästä vipit ovat todella pieni osa suomalaisten velkaosuudesta ja niiden mahdollinen kieltäminen ratkaisisi vain vajaan prosentin kaikista velkaongelmista, mikä ei välttämättä auta ollenkaan. Jos pienet lainat poistuvat markkinoilta kokonaan, ajaa tämä ihmisiä ottamaan yhä suurempia lainoja ja kun tällä hetkellä pikalainan keskimääräinen summa on 240 eurossa, nousisi se huomattavasti, koska pieniä lainoja ei enää olisi saatavilla. Jokainen verkko tarjoaa paljon 10000 euron lainojapientä lainarahaa tarvitseva joutuisikin ottamaan 1000 euron kulutusluoton, mikäli lainaa haluaisi tililleen saada. Tällä hetkellä tilastot antavat näyttää, että pikavippien kokonaiskulut ovat hienoisessa laskussa eli pikavipit ovat halventuneet jonkin verran. Korkorajoituksen myötä vippien voitto ja kate olisi mitätön ja näin ollen ajaisi yritykset väkisinkin lopettamaan toimintansa. Tämä on kuitenkin juuri se tulos mitä tässä  haetaan, monopoliasemaa pankeille. Niin väärin kuin se onkin, ei asiaan voi tavallinen suomalainen oikeastaan vaikuttaa.

Ylivelkantuuminen on vakava ongelma ja se on yleistymässä joka päivä

Yhteenvetona tässä voi vaan hämmästellä ja kummastella, että miksi siihen valtaenemmistöön eli jopa noin 99 prosenttiin ei kiinnitetä ollenkaan huomiota, joka aiheuttaa ylivelkaantumista? Ainoastaan pikavippien aiheuttamiin ongelmiin puututaan ja vielä rankalla kädellä. Missä piilee syy tähän, halutaanko tässä vaan savustaa hyvin rahaa tahkoavat pienlainayritykset pois markkinoilta?  Suomessa kun tunnetusti siihen puututaan todella ankarasti, mikäli joku taho tai yksityishenkilö tekee huomattavia summia rahaa. Suomalainen kansa on kateellista kansaa, se on jos joku on varmaa. Surulista silti, että oikeat ongelmat ja vakavat epäkohdat saattavat jäädä täysin huomiotta ja vain pieni problematiikka on se mihin tartutaan ja sille yleensä tehdäänkin jotain.